Verlichtingsadvies ‘Een blanco lichtpuntje’

Goede verlichting is het halve werk!

Ken je dat? Dat wanneer het donker is, je soms donkere plekken hebt in jouw interieur, of net niet genoeg licht hebt om lekker een boek te lezen?

Met een goed lichtplan kan je het licht zo regelen dat je voor elke situatie het juiste licht hebt. Maar ook dat je een fijne combinatie van verschillende armaturen hebt voor een heerlijk geheel. Ook met de rest van jouw interieur.

Een lichtplan van een lichtadviseur

Wanneer we aan de slag gaan voor goede verlichting in huis, zorgen we er eerst voor dat de indeling in huis goed is. Daarna gaan we kijken naar waar je het licht nodig hebt, wat zijn de looproutes en functies in huis en welk soort licht je nodig hebt in huis. Ook gaan we een moodboard creëren zodat jouw smaak in lampen duidelijk en inzichtelijk wordt. Dit moodboard geeft ook aan welke sfeer van armaturen we gaan gebruiken.

Dit alles komt samen in een indelingsplan met welke lampen waar komen, waar moeten eventueel de schakelaars en stopcontacten komen. Maar ook welke lampen willen we tegelijk aan en uit doen.

Dit alles samen zorgt ervoor dat je een interieur hebt waar alles op een fijne manier verlicht is en dat je gerust in de avond een boek kan lezen of fijn kan tafelen in de juiste sfeer.

Wil je meer hierover weten of wat voor verlichtingsadvies voor jouw interieur handig is, neem dan contact met mij op. Wil je meer weten over verlichting en licht in huis? Bekijk hier alvast mijn 5 tips voor goede verlichting in huis.

lichtplan huis interieurstylist Groningen lichtadvies

Bij het lichtadvies pakket krijg je onder andere: 

Lichtplan: Dit zorgt voor de basis van het gehele ontwerp, en geeft een houvast gedurende het hele ontwerpproces én daarna;

Moodboard: Een concreet moldboard met de gehele look en feel;

Lichtanalyse;

Indelingsplan;

Armaturenoverzicht per ruimte;

Groepenplan;

Compleet verzorgd lichtadvies

Lichtadvies ‘Een blanco lichtpuntje’ is een compleet pakket waarbij we samen de verlichting in jouw huis naar een hoger niveau tillen

Prijs: vanaf 675,- euro incl. BTW

Waarom kiezen voor Studio Blanco interieuradvies?

Een huis dat niet meer blanco is maar juist warmte, rust en eenheid? Als interieurstylist, kleurexpert en lichtadviseur vind ik het onwijs leuk om samen met jou als bewoner aan de slag te gaan om een interieur te ontwerpen wat past als een warme jas. Door meerdere gesprekkenmaken we een interieuradvies die de droomplek voor jou creëert!

Studio Blanco

De interieurstylist uit Groningen!
Professioneel
Persoonlijk
Er is altijd een oplossing

interieuradvies styling woning Groningen

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

Lijkt het jou nou ook ontzettend fijn om samen van jouw interieur écht jouw plekje te maken? Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie kan betekenen? Of wil je weten wat mijn werkwijze is?

Stuur me via de onderstaande link een bericht, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!