Kleuradvies schuurwoning Harkstede

De donkere schuurwoning bevatte de prachtige balken.

Een eerste woning inrichten is altijd lastig. Naast het verzamelen van de uitzet moet je ook nog keuzes maken voor de vloer en muren en de indeling. Zo ontzettend leuk dat ik mocht helpen bij deze starters. Met het adviespakket ‘Niet zo blanco meer’ kleuradvies heb ik de bewoners geholpen zodat hun eerste plek, absoluut niet meer blanco is, maar helemaal een warme jas. De donkere schuurwoning bevatte de prachtige balken, maar door de donkere afwerkingen leek het een laag plafond en vooral donker plafond. Als eerste hebben we de afwerkingen lichter gemaakt, waardoor het plafond hoger en groter lijkt. Wel hebben we ervoor gekozen dat de balken de originele kleur behouden.

Verder hebben we gekozen voor een mix van landelijk maar ook voor een pepertje om te zorgen dat het net even eigen werd. Zo hebben we gekozen voor een behang in de hal waarvan de kleuren wel in het interieur terugkwamen maar net wat moderner was zodat het een heerlijke, eigen mix werd. Verder hebben we van de slaapkamer een donkere knusse ruimte gemaakt waardoor het uitzicht op het platteland extra tot z’n recht komt.

Interieuradvies kleur Harkstede Groningen kleuradvies

Kleuradvies in Harkstede

De bewoners van deze schuurwoning gingen voor het eerst uit huis en gelijk samenwonen. Wat een eer dat ik samen met hen hun eerste huis mocht ontwerpen. Een donkere woning moest lichter worden en überhaupt, hoe richt je een huis in? Daar wilden zij mijn hulp bij. Met als resultaat een lichtere, warme en gezellige woning waar ze de komende jaren samen kunnen genieten.

Plaats

Harkstede

Soort project

Style inrichting

Warm, licht en landelijk

Datum

Augustus 2022

Pakket

Niet zo blanco meer

Volg ook onze social media kanalen

Volg ons op Instagram