Contact opnemen met bij Studio Blanco

Let me know!

Heb je vragen over het aanpakken van jouw interieur? Wil je een offerte, of ben je benieuwd wat we samen voor jouw interieur kunnen doen? Bel of mail me gerust.

Neem contact op

Contact

Bedrijfsgegevens

Adresgegevens

Streeksterpad 7, 9917 PM Wirdum

Contactgegevens

Mail: info@studioblanco.nl
Telefoonnummer: 06 22 16 80 60

Volg ook onze socialmedia kanalen

Interieurstylist op PinterestStudio Blanco op Instagram

Wat andere zeggen over Studio Blanco

“Na onze verbouwing was het tijd voor iets nieuws op de muur. Daar waar wij normaal 9010 op de muur hebben zitten (met als uitzondering 1 gekleurde muur) was het tijd voor iets nieuws… maar wat? Amerins van Studio Blanco heeft de tijd genomen om naar ons te luisteren en kon, zonder dat we zelf wisten wat we wilden, precies dat creëren dat bij ons past! We zijn er super blij mee en krijgen veel complimenten als mensen op bezoek komen. We zijn blij dat we het uit handen hebben gegeven, want dit hadden we zelf niet kunnen bedenken!”

Kirsten Slotboom

“Inmiddels meerdere projecten meegemaakt, van een vakkundig voorbereid kennismakingsgesprek, het goed kunnen filteren wat de klant graag wil, naar twee goed uitgewerkte voorstellen tot de begeleiding bij de uitvoering. Ze heeft een heel goed kleurgevoel en voelt de sfeer passend bij de klant en omgeving aan. Amerins heeft een warme persoonlijkheid en neemt alle tijd om tot een mooi en passend resultaat te komen”

Jannie Westra

“Studio Blanco heeft ons geholpen met een kleur en interieuradvies voor ons hele huis. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën met als resultaat een heel uitgebreid portfolio, waarin een prachtig beeld werd geschetst van alle plannen.”

Brenda