De adviespakketten van Studio Blanco

Een interieurplan dat bij jou past?

Geen blanco huis meer maar een huis dat jou past als een warme jas? Dat kunnen we regelen! Kijk hieronder welke adviespakketten ik aanbied. Kom je er niet uit? Stuur me gerust een bericht, dan komen we er vast samen uit.  

Onze adviespakketten:

interieuradvies van stylist Groningen

Een compleet interieuradvies ‘Compleet Blanco’

Compleet Blanco is echt het hele pakket waarbij we samen een interieur ontwerpen

Een verbouwing of verhuizing voelt soms echt als een doolhof. Er zijn zoveel keuzes te maken, dat het soms overweldigend kan zijn. Bij dit interieurplan gaan we samen aan de slag. Aan het einde van het traject is het huis een dat echt bij jou past. Waarin je jezelf kan zijn, wat jouw veilige haven is. En wat past als een warme jas. Aan van alles wordt gedacht. Van kleuren en materialen naar verlichting, maar ook persoonlijke accenten. Kleine accenten waardoor het echt van jou wordt!

Aan de hand van meerdere gesprekken gaan we stap voor stap langs alle onderdelen.

kleuradvies interieurstylist woning Groningen

Kleuradvies voor jouw interieur ‘Niet zo blanco meer’

Een kleurenadvies voor jouw woning zorgt voor een sterke basis en vertelt jouw verhaal

Een goede basis creëren in huis doe je door een kleurenpalet te gebruiken. Dit kleurenpalet is de fundering van elk interieur en zorgt voor samenhang en rust is.  

Met een kleuradvies voor bijvoorbeeld jouw woonkamer, heb je in de toekomst altijd een leidraad voor aankopen in huis. Of het een nieuwe bank is, of gordijnen. Dit kleuradvies zorgt voor houvast. Het zorgt ervoor dat jouw interieur jouw verhaal vertelt. Door het kleur- en materialenplan zijn keuzes maken veel makkelijker en zal het altijd een samenhangend eindresultaat zijn. 

interieuradvies van stylist Groningen

Interieuradvies aan huis ‘Kleintje Blanco’

Samen brainstormen

Loop je tegen iets aan in jouw interieur? Kom je er niet helemaal uit? Of wil je een klankbord voor jouw ideeën? 

Tijdens het interieuradvies aan huis “Kleintje Blanco” gaan we samen kijken wat het is waar je tegenaan loopt. We gaan samen lekker brainstormen over ideeën en laten alles de revue passeren waar je behoefte aan hebt.  

Na dit gesprek heb je weer veel inspiratie en concrete ideeën en handvaten om verder aan de slag te kunnen.  

lichtplan huis interieurstylist Groningen lichtadvies

Lichtadvies ‘Een blanco lichtpuntje’

Een lichtplan van een lichtadviseur

Ken je dat? Dat wanneer het donker is, je soms donkere plekken hebt in jouw interieur, of net niet genoeg licht hebt om lekker een boek te lezen?

Met een goed lichtplan kan je het licht zo regelen dat je voor elke situatie het juiste licht hebt. Maar ook dat je een fijne combinatie van verschillende armaturen hebt voor een heerlijk geheel. Ook met de rest van jouw interieur.

cadeaubon interieurstylist styling woning

Cadeaukaart

Een origineel cadeau

Ken je iemand die heel graag haar/zijn/hun interieur wil restylen? Dan is het misschien een heel leuk idee om een cadeaukaart cadeau te geven! Alles is eigenlijk mogelijk met een cadeaukaart. Neem gerust contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Natuurlijk maak ik er een mooi cadeau van en stuur ik het naar jou of de ontvanger van het cadeau op!

Waarom kiezen voor Studio Blanco?

Een huis dat niet meer blanco is maar juist warmte, rust en eenheid? Als interieurstylist, kleurexpert en lichtadviseur vind ik het onwijs leuk om samen met jou als bewoner aan de slag te gaan om een interieur te ontwerpen wat past als een warme jas. Door meerdere gesprekken creëren we die droomplek voor jou!

Studio Blanco

De interieurstylist uit Groningen!
Professioneel
Persoonlijk
Er is altijd een oplossing

interieuradvies styling woning Groningen

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

Lijkt het jou nou ook ontzettend fijn om samen van jouw interieur écht jouw plekje te maken? Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie kan betekenen? Of wil je weten wat mijn werkwijze is?

Stuur me via de onderstaande link een bericht, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!