Een compleet interieuradvies ‘Compleet Blanco’

Een Compleet interieuradvies dat voldoet aan jouw wensen!

Een verbouwing of verhuizing voelt soms echt als een doolhof. Er zijn zoveel keuzes te maken, dat het soms overweldigend kan zijn.  

Bij dit interieurplan gaan we samen aan de slag. Aan het einde van het traject is het huis een dat echt bij jou past. Waarin je jezelf kan zijn, wat jouw veilige haven is. En wat past als een warme jas. Aan van alles wordt gedacht. Van kleuren en materialen naar verlichting, maar ook persoonlijke accenten. Kleine accenten waardoor het echt van jou wordt! 

De werkwijze van Studio Blanco

Aan de hand van meerdere gesprekken gaan we stap voor stap langs alle onderdelen. Ik trechter voor jou de opties, zodat het overzichtelijk blijft en met onze gesprekken zorg ik dat je geprikkeld wordt om soms buiten je comfort zone te gaan. 

Bij het Compleet Blanco pakket krijg je onder andere: 

Moodboard;
Kleurenplan;
Materialenplan;
Verlichtingsplan;
Indeling op plattegrond;
Meubelplan;
2D en 3D beelden;
Begeleiding gedurende het traject zodat keuzes maken makkelijk wordt;

Compleet verzorgd

Compleet Blanco is echt het hele pakket waarbij we samen een interieur ontwerpen wat helemaal past en waar mooie herinneringen gemaakt kunnen worden.

Prijs: vanaf 1500 euro incl. BTW

Waarom kiezen voor Studio Blanco?

Een huis dat niet meer blanco is maar juist warmte, rust en eenheid? Als interieurstylist en kleurexpert vind ik het onwijs leuk om samen met jou als bewoner aan de slag te gaan om een interieur te ontwerpen wat past als een warme jas. Door meerdere gesprekken creëren we die droomplek voor jou!

Studio Blanco

De interieurstylist uit Groningen!
Professioneel
Persoonlijk
Er is altijd een oplossing

Interieur stylist Amerins Westra

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

Lijkt het jou nou ook ontzettend fijn om samen van jouw interieur écht jouw plekje te maken? Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie kan betekenen? Of wil je weten wat mijn werkwijze is?

Stuur me via de onderstaande link een bericht, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!