Een compleet interieuradvies ‘Compleet Blanco’

Een Compleet interieuradvies dat voldoet aan jouw wensen!

Een verbouwing of verhuizing voelt soms echt als een doolhof. Er zijn zoveel keuzes te maken, dat het soms overweldigend kan zijn.  

Bij dit interieuradvies gaan we samen aan de slag. Aan het einde van het traject is het huis een dat echt bij jou past. Waarin je jezelf kan zijn, wat jouw veilige haven is. En wat past als een warme jas. Aan van alles wordt gedacht. Van kleuren en materialen naar verlichting, maar ook persoonlijke accenten. Kleine accenten waardoor het echt van jou wordt! 

De werkwijze van Studio Blanco interieuradvies

We beginnen na het kennismakingsgesprek met een meeting waarin we alle wensen gaan uitpluizen. Aan de hand van jullie inspiratie en alle wensen ga ik aan de slag om dit in kaart te brengen door middel van een moodboard. Daarna gaan we per fase het hele ontwerpproces door. Zo komen een kleurenplan, materialen, meubels en verlichting aanbod. Uiteindelijk presenteer ik het totale plan aan de hand van een presentatie en 3D beelden om alles zo inzichtelijk mogelijk voor jullie te maken. Natuurlijk hebben we alles al stapje voor stapje besproken, maar tijdens deze eindpresentatie zal alles samenkomen en tot leven komen.

Aan de hand van alle gesprekken trechter ik alle opties, en zorg ik dat het hele proces overzichtelijk blijft. Met onze gesprekken zorg ik dat je geprikkeld wordt om soms buiten je comfort zone te gaan.

Verder is het mogelijk dat ik het contact met bijvoorbeeld de installateur op neem om het lichtplan duidelijk te communiceren met de vakman.

interieuradvies Groningen

Bij het Compleet Blanco pakket krijg je onder andere: 

Moodboard: Dit zorgt voor de basis van het gehele ontwerp, en geeft een houvast gedurende het hele ontwerpproces én daarna;

Kleurenplan: Het kleurenplan is het uitgangspunt voor de kleuren die we gebruiken in het ontwerp en waar we deze gaan toepassen;

Materialenplan: Hierin vind je alle materialen die bij elkaar passen in jullie plan. Van meubelstoffen, raambekleding en bijvoorbeeld behang maar ook keukenmaterialen of tegeltjes;

Verlichtingsplan: In het verlichtingsplan vind je onder andere welke armaturen passen in het ontwerp, waar deze komen te staan maar ook waar de lichtpunten kunnen komen in het geval van een verbouwing. In het verlichtingsplan maak ik een plan voor het licht in jouw huis zodat je er nog fijner kan leven;

Indeling op plattegrond: Duidelijk en overzichtelijk ingetekend waar wat komt, van meubels tot kleur en behang;

Meubelplan: Welke meubels passen in het plan, in welke kleur en maten maar ook waar de meubels komen te staan

2D en 3D beelden; Hierin wordt visueel duidelijk hoe de ideeën samenkomen;

Begeleiding gedurende het traject zodat keuzes maken makkelijk wordt.

Compleet verzorgd

Compleet Blanco is echt het hele pakket waarbij we samen een interieur ontwerpen wat helemaal past en waar mooie herinneringen gemaakt kunnen worden.

Prijs: vanaf 1800 euro incl. BTW

Waarom kiezen voor Studio Blanco interieuradvies?

Een huis dat niet meer blanco is maar juist warmte, rust en eenheid? Als interieurstylist en kleurexpert vind ik het onwijs leuk om samen met jou als bewoner aan de slag te gaan om een interieur te ontwerpen wat past als een warme jas. Door meerdere gesprekkenmaken we een interieuradvies die de droomplek voor jou creëert!

Studio Blanco

De interieurstylist uit Groningen!
Professioneel
Persoonlijk
Er is altijd een oplossing

interieuradvies styling woning Groningen

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

Lijkt het jou nou ook ontzettend fijn om samen van jouw interieur écht jouw plekje te maken? Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie kan betekenen? Of wil je weten wat mijn werkwijze is?

Stuur me via de onderstaande link een bericht, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!