Kleuradvies interieur ‘Niet zo blanco meer’

Een kleurenadvies voor jouw woning zorgt voor een sterke basis en vertelt jouw verhaal

Wil je zorgen dat er kleur komt in huis? Zorgen dat jouw huis echt meer jou is? Of ga je verhuizen en wil je gelijk dat de basis goed is?

Voordelen van kleuradvies interieur

Dat kan met het kleuradvies ‘Niet zo blanco meer’. Dit adviespakket zorgt voor een goede basis creëren in huis door een kleurenpalet te gebruiken. Een kleurenpalet is de fundering van elk interieur en zorgt voor samenhang, flow en rust.

Met een kleuradvies voor bijvoorbeeld jouw woonkamer, heb je in de toekomst altijd een leidraad voor aankopen in huis. Of het een nieuwe bank is, of gordijnen. Dit kleuradvies zorgt voor houvast. Het zorgt ervoor dat jouw interieur jouw verhaal vertelt. Door het kleur- en materialenplan zijn keuzes maken veel makkelijker en zal het altijd een samenhangend eindresultaat zijn.

kleuradvies interieurstylist woning Groningen

Bij dit pakket krijg je:

Moodboard: Dit zorgt voor de basis van het gehele ontwerp, en geeft een houvast gedurende het hele ontwerpproces én daarna;
Kleurenplan: Het kleurenplan is het uitgangspunt voor de kleuren die we gebruiken in het ontwerp en waar we deze gaan toepassen;
Materialenplan: Hierin vind je alle materialen die bij elkaar passen in jullie plan. Zo kan je denken aan raamdecoratie, behang of bijvoorbeeld meubelstof;
2D en/of 3D beelden: Visuele beelden om de plannen tot leven te laten komen;
Een huis wat past als een warme jas.

Kleuradvies op maat

Met een kleuradvies op maat maken wij samen inzichtelijk welke kleuren en materialen er passen bij jouw interieur!

Prijs: vanaf 750 euro incl. BTW

Waarom kiezen voor Studio Blanco?

Een huis dat niet meer blanco is maar juist warmte, rust en eenheid? Als interieurstylist en kleurexpert vind ik het onwijs leuk om samen met jou als bewoner aan de slag te gaan om een interieur te ontwerpen wat past als een warme jas. Door meerdere gesprekken creëren we die droomplek voor jou!

Studio Blanco

De interieurstylist uit Groningen!
Professioneel
Persoonlijk
Er is altijd een oplossing

interieuradvies styling woning Groningen

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

Lijkt het jou nou ook ontzettend fijn om samen van jouw interieur écht jouw plekje te maken? Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie kan betekenen? Of wil je weten wat mijn werkwijze is?

Stuur me via de onderstaande link een bericht, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!