Over mij, de interieurstylist

De interieurstylist van Studio Blanco

Op een gegeven moment stroomt het bloed waar het niet gaan kan. Mijn liefde voor interieur en styling, daar moest ik wat mee doen. Mijn droom om als interieurstylist aan de slag te gaan is uitgekomen!

Na het volgen van de opleiding interieurstyling aan de Interieuracademie en de cursus Professioneel kleurenplan aan de NIA ben ik Studio Blanco Interieurstyling en kleuradvies begonnen. Een huis is blanco totdat er iemand gaat wonen. Dan komt een huis tot leven! Dat maakt dit werk zo leuk. Jouw thuis tot leven brengen, zodat het niet meer blanco is.

Als woonstylist vind ik het belangrijk dat we samen aan de slag gaan om een interieur te creëren dat bij jou past. Dat het rust uitstraalt maar ook dat er eenheid is. Een huis moet een fijne plek zijn waar je kan ontspannen, lekker kan genieten van de mooie dingen van het leven maar ook waar je je veilig voelt als het even niet goed gaat. Kortom, een interieur dat voelt als een warme jas! Door gesprekken samen, door te kiezen voor mooie warme en natuurlijke kleuren en materialen en te letten op de kleine details creëren we die droomplek voor jou!

Hopelijk gaan we samen snel aan de slag!

Liefs Amerins Westra

Interieurstylist en oprichter van Studio Blanco interieurstyling en kleuradvies

interieurstylist Amerins Westra interieuradvies Groningen

Waarom kiezen voor Studio Blanco?

Een huis dat niet meer blanco is maar juist warmte, rust en eenheid? Als interieurstylist en kleurexpert vind ik het onwijs leuk om samen met jou als bewoner aan de slag te gaan om een interieur te ontwerpen wat past als een warme jas. Door meerdere gesprekken creëren we die droomplek voor jou!

Studio Blanco

De interieurstylist uit Groningen!
Professioneel
Persoonlijk
Er is altijd een oplossing

interieurstylist Groningen

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

Lijkt het jou nou ook ontzettend fijn om samen van jouw interieur écht jouw plekje te maken? Ben je benieuwd wat ik in jouw situatie kan betekenen? Of wil je weten wat mijn werkwijze is?

Stuur me via de onderstaande link een bericht, en dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op!