Interieuradvies Haren

Van het moodboard en kleurenplan tot aan de keuze voor de verlichting en meubels

Voor een compleet interieuradvies werd ik ingeschakeld door de bewoners van een gezinswoning in Haren. De woning wordt uitgebouwd met drie meter waardoor er ruimte komt voor een nieuwe keuken. Hierdoor wilden de bewoners gelijk de hele benedenverdieping aanpakken.

Ruim voordat de aannemer begint hebben ze mijn hulp ingeschakeld waardoor we rustig en stapje voor stapje alle keuzes hebben kunnen maken. Hierdoor ligt het hele plan klaar voordat de aannemer begint waardoor deze er gelijk mee aan de slag kan.

De opdrachtgevers wilden graag een warm en gezellig interieur voor hun gezin maar ook waar hun vrienden en familie zich welkom voelen. Ze houden er erg van om met hun familie en vrienden te dineren.

In de huidige situatie hebben ze een groene muur en die beviel heel goed. Ook hielden ze van rustige en natuurlijke tinten maar die groen mocht absoluut terugkomen.

In het moodboard heb ik het tafelen en de luchtige natuurlijke materialen en tinten naar voren laten komen maar ook gezorgd voor een pop of color om de boel net wat spannender te maken. Dit heeft geresulteerd in een afwijkende kleur eetkamerstoelen en eetkamerbank.

De foto’s van het eindresultaat zullen nog volgen, want de verbouwing gaat nog beginnen. Tot die tijd kun je hier de 3D beelden en sfeerbeelden zien van dit project.

eetkamer 3d ontwerp interieur

Compleet advies in Haren

Bij de verbouw van hun huis werd het ook tijd voor een nieuw interieur. Van a tot z heb ik samen met de bewoners meer warmte, sfeer en kleur in hun interieur gebracht.

Plaats

Haren

Soort project

Compleet blanco bij een verbouwing

Style inrichting

Warm, sfeervol, kleurrijk en modern

Datum

Januari 2022

Pakket

Compleet Blanco

Volg ook onze social media kanalen

Volg ons op Instagram