Compleet interieuradvies bij uitbouw in Niekerk

De natuurlijke tinten van het interieur komen terug in de materialen.

Na jaren plannen was het zover! De verbouwing van deze vrijstaande woning kon beginnen. Voordat het zover was heb ik al samen met deze bewoners een kleurenadvies ontworpen. Dit beviel nog steeds, maar hebben we dit in een nieuw jasje gestoken zodat oud en nieuwe samen gingen komen. Een grote uitbouw zorgt namelijk voor een fijne leef keuken en een ruime woonkamer.

Een nieuwe keuken kiezen kan soms ‘overwhelming’ zijn. Zoveel keuze en zoveel materialen! Hierbij heb ik de bewoners begeleid in het trechteren van hun keuzes en hierbij ook de uitleg welke effecten bepaalde kleuren en materialen hebben. Op die manier kan er een betere keuze gemaakt worden. Om rust te bewaren maar wel warmte en gezelligheid heb ik gekozen voor behangetjes waar een print op zit, maar de kleuren terug te vinden zijn in het interieur. Doordat natuurlijke tinten in het interieur terugkomen, zijn deze ook te vinden in de materialen. Zo ontstaan er een rustig geheel zonder dat het saai wordt. Verder hebben we ook gekeken naar de bijkeuken en studeerkamer. De kleuren komen terug, maar in een ander jasje. Door te kiezen voor verschillende tonen van een kleur krijg je een andere look, maar wel dat het overeenstemt met de rest van het interieur! Een geheel, maar toch eigen.

Verder heb ik bij dit project het lichtplan ontworpen. Hierbij hebben we een fijne mix gemaakt tussen verschillende armaturen en functies van licht. Van basislicht in de vorm van spots, naar gezellige sfeerlicht aan de hand van tafelarmaturen. Hierbij hebben we ook gekozen voor wand up/downlights waarbij sfeer en functie samenkomen. Verder hebben we ook goed gekeken naar wanneer welke lamp gebruikt zal worden en ook daarin gekeken naar de schakeling van de armaturen.

interieuradvies woonkamer Niekerk

Compleet interieuradvies in Niekerk

Een rustige basis met kleuraccenten en behangaccenten waardoor het een fijn geheel werd. Rustig, warm maar niet saai!

Plaats

Niekerk

Soort project

Style inrichting

Warm, licht en natuur

Datum

Oktober 2022

Pakket

Compleet Blanco

Volg ook onze social media kanalen

Volg ons op Instagram