Compleet interieuradvies bij uitbouw in Haren

De natuurlijke tinten van het interieur komen terug in de materialen.

Een verbouwing is een uitgelezen kans om gelijk je interieur opnieuw vorm te geven. Deze bewoners hebben die kans gepakt en met het Compleet Blanco pakket een interieur dat niet meer blanco is, en helemaal hen! Kortom, een warme jas waar ze zich thuis voelen en helemaal tot rust kunnen komen.

Aan de achterzijde van het huis is er een flink deel aangebouwd. Hierdoor ontstaat er een fijne leefkeuken, met een opmaat gemaakte keuken. Samen met de opdrachtgevers heb ik vanaf het abstracte moodboard alle keuzes zo concreet mogelijk gemaakt. Van kleur, lichtplan tot de accessoires aan toe. Echt van A tot Z.

De bewoners gaan graag op vakantie en hebben warme herinneringen aan Indonesië maar ook aan Zuid-Italië. Deze herinneringen zijn de basis geweest voor het moodboard. De zachte aardse, warme tinten staan centraal. Deze zorgen voor een rustig geheel en een fijne flow. Verder heeft het lichtinval een heerlijk accent gegeven aan dit fijne interieur.

Door de uitbouw ontstond er een lange muur, deze hebben we onderbroken door een boog te schilderen. Deze kleur is doorgetrokken in de entreehal zodat het geheel doorloopt. Verder ontstaat er door deze onderbreking een scheiding van de functies, namelijk wonen en leefkeuken een het zorgt ook gelijk voor een knusser geheel. Dit breekt het namelijk op, waardoor je hal ook verder verlengd. Daarnaast hebben we gekozen voor wand up/down lampen verdeeld over de lange wand. Dit zorgt voor een extra accent aan het gehele interieur!

Om de vakantieherinneringen tot leven te laten komen in het interieur heb ik ervoor gekozen om twee behangen terug te laten komen. Een op de wand achter de keuken en een in de entreehal. Door het subtiele reliëf in het behang van de keuken geeft het een extra dimentie en ook een tactiliteit. De lichtinval door de lichtkoepels en de pui zorgen ervoor dat het behang en de kleuren steeds anders naar voren komen.

Verder hebben we gekozen voor natuurlijke materialen, zoals keramiek, hout en bamboe gecombineerd met materialen zoals staal om een pepertje toe te voegen en het net even wat spannender en eigentijdser te maken.

keuken uitbouw styling interieuradvies

Compleet interieuradvies in Haren

De zachte aardse, warme tinten zorgen voor warme herinneringen aan Indonesië en Zuid-Italië

Plaats

Haren (Groningen)

Soort project

Style inrichting

Landelijke style met boho invloeden

Datum

December 2022

Pakket

Compleet Blanco

Volg ook onze social media kanalen

Volg ons op Instagram